Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

I am back !!! (Ruled By Secrecy)

   Καταλαβαίνεις ότι έχεις να γράψεις πολύ καιρό στο blogger όταν βλέπεις σχόλια που σου εύχονται "καλή χρονιά" ή ακόμα χειρότερα "καλές γιορτές" & όταν το "countdown" για τα Χριστούγεννα λέει ότι μένουν 280 κάτι μέρες μέχρι τα Xριστούγεννα (προφανώς δεν εννοεί αυτά τα Χριστούγεννα για τα οποία το είχα βάλει εγώ, αλλά τα επόμενα...χμμ..να το αφήσω το γκατζετάκι?? θα το αφήσω χαχα xD) ..
   Τέλος πάντων, επιστρέφω ανανεωμένη και με ορεξούλες! Η εξεταστική μου πήγε πολύ καλά.. και έχω ξεκινήσει και την πρακτική μου άσκηση διδάσκοντας σε ένα Λύκειο.. (το τι έχουν δει τα ματάκια μου δε θα το αναλύσω τώρα.. ένα όμως θα πω... "εμείς στην εποχή μου ήμασταν αλλιώς" ... ο,τι κι αν σημαίνει αυτή η πρόταση.. με τα αρνητικά της και τα θετικά της.. xD )
   Κι αφού ανανεώθηκα, ανανέωσα και το YouTube κανάλι μου ανεβάζοντας ένα πολυαγαπημένο μου τραγούδι..είχα πολύ καιρό να το κάνω .. Και τώρα πήρα φόρα και θα ακολουθήσουν κι άλλα! Έφτιαξα και google+ (μου τα'χε πρήξει το blogger για να κάνω και να τα συνδέσω.. ε οπότε το'κανα μόνη μου προτού μου το κάνουν με το ζόρι και μου'ρθει κάπως..)
   Ελπίζω όλοι να είστε καλά και κυρίως με καλή διάθεση!! :)


10 σχόλια:

  1. Πρακτικη σε λυκειο, ε; ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!
    Μην εκπλησσεσαι απο τωρα γιατι εχεις να δεις πολλα και δε θα ξερεις απο που ερχονται τα χτυπηματα! Καλη δυναμη και καλως ηρθες πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα ω ναι! αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ: τι άλλο θα δω ακόμα!!!! Θενξ για το κουράγιο! θα μου χρειαστεί!! Και καλώς σας βρήκα! :)

      Διαγραφή
  2. γεια σου Hysteraki!!! Καλώς ήρθες ξανά!!! Καλή αρχή με την πρακτική σου!! Αυτή την αλλαγή τη βλέπω κι εγώ και ας μην είμαι στο χώρο της παιδείας! καλή υπομονή!!! να έχεις μια πολύ όμορφο βράδυ Κυριακής και μια υπέροχη Καθαρά Δευτέρα!! φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα evonita μου! Χαίρομαι που καταλαβαίνεις το σοκ μου!
      Eλπίζω να τα περνάς όμορφα! :)

      Διαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα. Να έχεις ένα όμορφο βράδυ εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε, καλώς μας επέστρεψες Hysteraki !! Χαίρομαι που σε βρίσκω ορεξάτη,
    και θα σου ευχηθώ καλή αρχή και καλό κουράγιο στην πρακτική σου!
    Φιλάκια ρε κορίτσι, καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Lyrielάκι!! Κι εσύ να περάσεις όμορφα το σουκού! :*

      Διαγραφή
  5. Kαλή δύναμη Hysteraki!!!!
    Καλώς σε βρήκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή