Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Καλοκαίρι, so far..

Kαλοκαίριασε πια και εγώ ακόμη δεν έχω νιώσει θαλασσίτσα στα πόδια μου. Με τα τρεχάματα με τη σχολή δε μου έμεινε χρόνος για τίποτα. Και εκεί που λέω ότι θα μπαίνω και πιο συχνά στο blog , τσουπ κάτι γίνεται που απορροφά όλο το χρόνο και την ενέργεια. Τώρα να ξαναϋποσχεθώ ότι θα είμαι πιο τακτική, δεν έχει νόημα..
Δυστυχώς καλοκαιράκι δεν έχω νιώσει ακόμα στα πόδια μου, αλλά έχω νιώσει στη μύτη μου. Θα εξηγήσω τι εννοώ: σχετίζεται με μια φράση που είχε γράψει μία φίλη στο facebook: "μπήκε το καλοκαίρι, μύρισαν οι πρώτες μασχάλες". Ήταν αναπόφευκτο να μην νιώσω το καλοκαίρι με αυτή την έννοια , αφού κάθε μέρα τρέχω σαν το τρελό, και χρησιμοποιώ όλα σχεδόν τα μέσα (λεωφορεία, μετρό κλπ). Και κάθε μέρα αναρωτιέμαι όλο και περισσότερο : ΓΙΑΤΙ? γιατί μερικοί άνθρωποι απλά δεν χρησιμοποιούν αποσμητικό? Όλοι οικολόγοι πια?! Το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι απλώνονται, οπότε έχω μάθει να τους ξεχωρίζω από μακρυά. Με το που δω απλωμένα χέρια, απομακρύνομαι. Βέβαια, έχω μπει σε σκέψεις : οι ίδιοι δεν το μυρίζουν? Πως γίνεται κάτι τέτοιο?! Τα συμπεράσματα που κατέληξα είναι τα εξής: α. έχουν όλοι βουλωμένη μυτούλα, β. το μυρίζουν αλλά τους αρέσει, γ. τα έχουν με όλον τον κόσμο οπότε είναι ένα είδος τιμωρίας. Αλλιώς δεν εξηγείται η επεκτατική πολιτική της μασχάλης τους.
Άντε να δω πότε θα πάω για μπανάκι, να μου φύγουν τα νεύρα, να μου περάσουν και οι κακίες μου..


20 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κι απο μένα!!ήθελα πρώτα να σ'ευχαριστήσω για την επίσκεψή σου στοblog μου και για τα εγκάρδιά σου σχόλια!!μέυχαρίστησε που ακούμε την ίδια μουσική και μου άρεσε ιδιαίτερα το γράψιμό σου που έχει δικό του χαρακτήρα!!αρκετό χιούμορ-γέλασα πολύ για τις "μυρωδάτες μασχάλες"των μέσων μαζικής μεταφοράς!!!αυτό δεν διορθώνεται με τίποτα!!!φαίνεται δεν γνωρίζουν την λέξη μπάνιο,καθαριότητα και τη λέξη αποσμητικό...θα χαρώ να τα λέμε!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Kate! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :D Έχεις δίκιο, είναι απλά θέμα καθαριότητας! Τα λέμε! Φιλάκια :*

      Διαγραφή
  2. Σου έχω αφήσει ένα ακομη σχόλιο πιο πριν..άκουσα και το moonlight το κομμάτι που μου πρότεινες..απλά απίστευτο!!σέυχαριστώ και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα είδα όλα τα σχόλια μαζί!! Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που σου άρεσε το τραγούδι! :) Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό γελασα , μα να καταλάβεις το καλοκαίρι με τη μύτη σου? Κι εγώ απορώ αν το μυρίζουν κι οι ιδιοι και κατεληξα οτι μάλλον μαζοχιστικά τους αρεσει, και γιατί μυρίζουν? γιατί το ρούχο είναι φορεμενο απο χτες απο προχτες ποιος ξέρει απο πότε, καλο σου καλοκαιρι, θα τα λέμε, πρακτικά είμαι μαμα σου και χαίρομαι που γνωρίζω ακομη μια μικρη της μπλγκοσφαιρας, πολλά φιλιά Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πωωωωωωωω...το 10φορές ξαναφορεμένο ρούχο ... μπλιάξ!!! Χαχαχα μαζοχιστές αυτοί.. θύματα εμείς.. :P Χάρηκα κι εγώ που σε γνώρισα! Θα συνεχίζουμε να τα λέμε! Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  4. Χαχαχα!!
    Από τη μία γέλασα με τον τρόπο που τα γράφεις (επεκτατική πολιτική της μασχάλης???), από την άλλη θυμήθηκα αντίστοιχες στιγμές "απείρου κάλλους" που έχω ζήσει εγώ... Τι να πω, υπομονή και ψυχραιμία.
    Φιλιά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχχ δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το'χει ζήσει.. Δυστυχώς κανείς δεν έχει γλυτώσει από τέτοιες εμπειρίες XD μόνο με υπομονή.. τι άλλο να κάνουμε?! να τους ψεκάσουμε εμείς? :P Φιλιά και καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  5. Παρ'ολα τα αποσμητικα, μια εσανς μασχαλιλας παντα θα υφισταται στα μεσα μαζικης μεταφορας. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που οχι απλα δε χρησιμοποιουν αποσμητικο, δεν πλενονται καν. (Η γνωστη παλιοκαιρισμενη ιδρωτιλα που εχει στιγματισει ολα μας τα ταξιδια με κτελ, αστικα λεωφορεια κλπ).
    Σου προτεινω τη λυση "σνιφαρω το μαλλι μου" οπου διακριτικα η μη βαζεις μια τουφα μαλλιου στη μυτη κ οσμιζεσαι το σαμπουαν σου. Αλλιως, υγρο μαντηλακι με δροσιστικη απολυμαντικη μυρωδια κ εισπνεουμε.

    Καλη βδομαδα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εσάνς μασχαλίλας χαχαχα .. Χμμμ! Ωραία λύση! το χειμώνα ήμουν με το κασκόλ και μου ήταν εύκολο! Τώρα θα κάνω αυτό που είπες! :D Καλή βδομάδα και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  6. Χμ...την έχω κι εγώ αυτήν την απορία και μάλλον θα καταλήξω στη δεύτερη επιλογή. Δεν μπορεί, το ξέρουν και τους αρέσει. Οι υπόλοιποι όμως, τι φταίμε;;;
    Καλά μπάνια σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα τελικά αυτός ο λόγος φαίνεται να είναι ο πιο ισχυρός! Καλά μπάνια και σε σένα!! Άντε να δούμε πότε θα αξιωθώ κι εγώ να πάω! :D

      Διαγραφή
    2. Σωστό μαρτύριο νά πρέπει νά μετακινηθείς μέ τά μαζικης μεταφορας,τό έπαθα σέ ταξίδι από Μόσχα-Αθήνα,μαζί μέ τόν Κώστα Καζάκο,τόν ηθοποιό,είμασταν οι μόνοι έλληνες,μέσα στό αεροπλάνο μέ τούς Ρώσσους επιβάτες,καί μύριζε τόσο πολύ,πού χάλασα όλο τό μπουκάλι μέ τό άρωμα μου!!!Φοβερό!!!Καλό μήνα καί καλά μπάνια!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    3. ώη! κατάλαβα! παντού υπάρχει κι από ένας μυρωδάτος XD χαχαχ καλό μήνα και σε σένα! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Έτσι που το λες όλοι έχουμε μυρίσει το καλοκαίρι!!!!!
    Απαίσιο!!!!!
    Σου εύχομαι να πας γρήγορα για μπανάκι να ξεχαστείς!!!
    Καλό μήνα και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να πω ότι χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που το έχω ζήσει.. δε λέει :P
      Ααχ σ'ευχαριστώ! Καλά μπάνια και σε σένα! Φιλάκια :*

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα. Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου και τα καλά σου λόγια. Εύχομαι να νιώσεις και την μυρωδιά της θάλασσας και όχι οτιδήποτε άλλο σου χαλάει την διάθεση.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελένη και που πέρσασες από το blog μου αλλά και για την ευχή σου! :D Καλό μήνα να έχεις! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  9. Πόσο δίκιο έχεις δυστυχώς...Και το κακό είναι ότι μ`αυτό τον τρόπο μυρίζουν και τις άλλες εποχές,δεν κάνουν διακρίσεις...
    Απλά το καλοκαίρι για ευνόητους λόγους είναι πιο έντονο.Τείνω να συμφωνήσω με την τρίτη εκδοχή:μισούν την ανθρωπότητα...
    Καλώς σε βρήκα και σ`ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα έτσι είναι.. το χειμώνα βέβαια υπάρχει κι το μπουφάν που όσο να'ναι προστατεύει.. το καλοκαίρι δυστυχώς κάνουν πάρτυ XD
      Καλώς ήρθες κι εσύ στα πράσινα μέρη μου.. θα τα λέμε :)

      Διαγραφή