Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Εκπτώσεις ΟΛΕ!!

   Δε σκόπευα να αργήσω τόσο πολύ να κάνω καινούριο ποστ.. Είχα ετοιμάσει και ένα ποστ για την ταλαιπωρία που τράβηξα με γραφειοκρατεία, αλλά καθώς το ξαναδιάβαζα, πήρα την απόφαση να το σβήσω.. Είναι που είναι χάλια οι εμπειρίες στις δημόσιες υπηρεσίες.. όσο τις αναπαράγουμε θα παραμένουν αληθινές, και θα συνεχίζουν να μας στοιχειώνουν!
   Γι'αυτό θα πάω σε κάτι που φτιάχνει τη διάθεση: ξεκίνησαν οι εκπτώσεις!!!! Ναιιιιι!!! Έχω φάει φρίκη! Δηλαδή αυτά τα τόσα μα τόσα λεφτά που έχω, επιτέλους βρήκα τρόπο να τα ξοδέψω! χαχα .. Πέρασα απ'τα μαγαζιά, γινόταν της τρελής. Ουρέεεες στα  δοκιμαστήρια και στα ταμεία.. Άνθρωποι να δοκιμάζουν έξω από τα δοκιμαστήρια ό,τι μπορούσαν! (επί τόπου το ρούχο χχαχα ΧΑΜΟΣ)..Πάντως ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να ξοδέψετε πολλά, σίγουρα κάτι θα βρείτε, κρίμα να χάσετε τις ευκαιρίες.. και όπως και να το κάνουμε .. φτιάχνει τη διάθεση! :D
   Και μιας και μιλάω για ρούχα, έχω εδώ από κάτω την αγαπημένη μου Leighton Meester (aka Blair Waldorf από Gossip Girl), με ασπρόμαυρες εμφανίσεις! Έτσι για την έμπνευση ;)











  

4 σχόλια:

  1. .... μας έφτιαξες με τις εμφανίσεις της κούκλας :)
    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα κοριτσάκι μου και λίγο δροσερό..χαθήκαμε μέσα στο μακρύ καυτό καλοκαιράκι..υπέροχη η ανάρτησή σου...χαλαρώνει και μαγεύει με το γούστο σου το εξαιρετικό και μας ξεσηκώνεις όλες εμάς τις φαν της original αισθητικής...σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Kate!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο γλυκά σου λόγια..! πραγματικά χαίρομαι να σε διαβάζω.. Καλό μήνα και φιλάκια πολλά και σε σένα! <3

      Διαγραφή