Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Επικίνδυνη αποστολή: Εύδοξος

   Είναι μέσα Μαΐου! Είσαι στην Αθήνα! Είσαι φοιτητής.. Έχεις λίγες μέρες να προλάβεις να πάρεις τα βιβλία σου μιας και η προθεσμία λήγει. . . Οπότε πρέπει μέσα σε μία μέρα να προλάβεις να πάρεις 8 βιβλία, το καθένα από διαφορετικά βιβλιοπωλεία, με τα μισά από αυτά να κλείνουν στις 2 και τα άλλα μισά στις 3 (έτσι για να πάρεις και μια ανάσα στο δρόμο). Τώρα θα μου πεις... "Και γιατί δεν τα πήρες τόσον καιρό τα βιβλία?? Δύο μήνες είχες στη διάθεσή σου.." και θα σου πω.."Because... I'm normal !"..
   Oπότε ξυπνάς στις 10. Στις 12 είσαι στο μετρό (κορίτσια είμαστε.. να μην περιποιηθούμε και λίγο?.). Οπωσδήποτε κρύο νερό στην τσάντα, φλατ παπουτσάκια, γιατί αλλιώς την έβαψες, και πολύ καλή διάθεση, γιατί αλλιώς θα τα παρατήσεις κάπου στα μισά. Και μιας και το πανεπιστήμιο φροντίζει για την φυσική κατάσταση των φοιτητών τα βιβλιοπωλεία αυτά βρίσκονται σε μέρη απόμακρα, απόμερα και απρόσιτα από συγκοινωνίες έτσι ώστε να κάνεις όλη τη διαδρομή με τα πόδια! :D
                                                          

Challenge 1 : ΔΕΝ έχεις σημειώσει κάπου πρόχειρα ποιο βιβλίο παίρνεις από το κάθε βιβλιοπωλείο. Ακούς την ερώτηση: "Λόγγο θέλεις?"... είσαι με μια σταγόνα πάνω από το κεφάλι σου... Γελάς μηχανικά.... λες "ναι"... τους εμπιστεύεσαι και παίρνεις Λόγγο...

Challenge 2 : Το ξέρεις ότι είναι το βιβλιοπωλείο που θα γαμήσει τα πόδια σου. Το ξέρεις ότι κλείνει νωρίτερα απ'όλα τα υπόλοιπα. Το ξέρεις ότι πρέπει να τρέξεις να το προλάβεις.. Το ξέρεις ότι είναι σε ανηφόρα. Δεν περίμενες όμως τέτοια ανηφόρα.

                     
Τον βλέπεις τον Λυκαβητό έτσι δεν είναι? Ε... δεν σου ζήτησαν να ανέβεις εκεί! .. Θα στρίψεις ένα στενό πιο πριν ! Και εκεί που όλο πλησιάζεις  και όλο απομακρύνεται , φτάνεις στην οδό που ήθελες.

Challenge 3 : Βρες το βιβλιοπωλείο..! (μέρος πρώτο)
Νόμιζες ότι θα ήταν εύκολο ε? χμ... Δε θα στο δώσουμε και στο πιάτο. Θα χρειαστεί να μοχθήσεις αν το θέλεις πραγματικά. Ψάξε ανάμεσα στους θάμνους, ανέβαινε κι άλλο.. Αν το θες.. θα το βρεις.. εκεί είναι..



Challenge 4 : Το θαμμένο βιβλιοπωλείο το βρήκες. Το βιβλίο το πήρες. Λένε πως το να κατεβαίνεις είναι πιο εύκολο από το να ανεβαίνεις... Σε παίρνει ο κατήφορος λοιπόν... και όλα φαίνονται πιο εύκολα.. Νομίζεις... Ξαφνικοί κίνδυνοι εμφανίζονται μπροστά σου.


                     
Είναι καλοκαίρι.. Τα πόδια εκτεθειμένα. Είσαι πλέον εύκολη λεία. Είναι μικρό, ασυγκράτητο, ατρόμητο. Παίρνεις μια ανάσα.. Και κάνεις τον πιο γρήγορο κατήφορο της ζωής σου.

Challenge 5 : Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να προλάβεις. Κάτι όμως κολλάει στα χέρια σου.. "Που μάτωσα?"... O.O  Πουθενά!!! Είναι απλά η κόκκινη σακούλα, που σου έδωσαν πριν λίγο, απλά λιώνει στα χέρια σου! ! !




Challenge 6 : Βρες το βιβλιοπωλείο...! (μέρος δεύτερο)
Υπάρχουν τελικά πολλοί τρόποι για να κρύψεις ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Το ένα το βάζεις ανάμεσα σε θάμνους.. το άλλο .. κάτω από τη γη.. Πραγματικά... θέλει μεγάλη φαντασία!!



Challenge 7 : Ασφαλής επιστροφή στο σπίτι κουβαλώντας πολύ βαριά βιβλία στον ώμο σου..
Απαλλάχτηκες επιτέλους από την πίεση του χρόνου.. Μπορείς πλέον να περπατήσεις όοοσο αργά θες μέχρι το μετρό.. Ευτυχώς υπάρχουν στο δρόμο διάφορα να σου φτιάχνουν το κέφι...

                                           

Είπαμε... θέλει απλά φαντασία ! :)

2 σχόλια:

  1. 2 πράγματα έχω να πω:
    1ον->ΕΛΕΟΣ με την απειλή στο challenge 4, :P
    και 2ον-> ναι η ζωή είναι ωραία!! (bella βήτα χαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θες να πεις ότι είμαι ΠΑΡΑΛΟΓΗ????? Αφού ήσουν εκεί!!!!!! :P
      ναι είναι! και ήταν και ωραία μέρα! <3

      Διαγραφή